Server hosting hos IT-Hotellet

Hos IT-hotellet får du dedikerede, virtuelle server til en fast lav månedlig ydelse, så du derved ikke behøver at dele serveren med andre. Idet det er en dedikeret server til dig og din virksomhed, sørger vi naturligvis for at tilpasse den til virksomhedens behov, så du får mest ud af din server hosting.

Server hosting

Har din virksomhed behov for en server, og vil du samtidig gerne slippe for store investeringer samt have mulighed for at frigive ressourcer i virksomheden til at kunne fokusere på jeres kerneforretning? Så kan det være, at server hosting er noget for din virksomhed. Hos IT-Hotellet i Odense tilbyder vi dansk server hosting til attraktive priser. Vælger du server hosting gennem os, får du garanteret oppetid, fleksibilitet og fuld kontrol over din server.

Hvad er server hosting?

Med server hosting får du en virtuel server, der har de samme fordele som en fysisk server. Forskellen på de to er, at ressourcerne RAM og CPU er dedikeret virtuelt, så du modsat den fysiske server ikke er bundet til det fysiske jern. Hosting af server virtuelt giver dig fuld administrator adgang, hvorved du kan installere og administrere server m.m. lige præcis, som du ønsker det. Dette giver dig en høj grad af fleksibilitet, hvor din server hosting bliver skræddersyet til at matche din virksomheds behov.

Server hosting er det perfekte valg til de løsninger, hvor der er behov for en server med dedikeret opgaver. Vi kan oprette dedikerede linjer til din virksomhed, så du ikke kan mærke forskel på den netværkshastighed, som du bruger til serveren.

Vi kan blandt andet oprette en filserver, hvorpå eksempelvis arkitekter kan gemme deres store AutoCAD-tegninger på, eller hvor tandlægerne kan gemme deres røntgenbilleder.

Virtuel server hosting er en langt nemmere og mere fleksibel løsning, hvor alt er samlet på en server i Bunkeren i stedet for hos virksomheden selv. Samtidig har vi også både hurtigere servere og diske.

Virtuel server hosting har præcis de samme egenskaber som den fysiske server, men der er en lang række fordele forbundet med at vælge den virtuelle serverløsning frem for den fysiske. Du slipper blandt andet for vedligeholdelse af en fysisk server ved at vælge den virtuelle, og du får på samme tid også markant flere ressourcer, hvor vi frit kan indstille din server, som du ønsker det. Hvad end du ønsker at køre andre programmer og baggrundsprocesser, eller du ønsker andre applikationer end mail hosting.

Ved at vælge server hosting hos os får du blandt andet:

Et sikkert driftsmiljø

Lave etablerings- og driftsudgifter

Opgradering efter behov

Opdatering

Overvågning af serveren og services.

Daglig backup

Vi overvåger din virtuelle server 24/7, så vi på den måde kan sikre, at alt forløber, som det skal.

Du kan derfor trygt lade IT-Hotellet klare din server hosting. Lyder server hosting som noget for din virksomhed?

Kontakt os på 64 41 48 90 eller på mail info@it-hotellet.dk, og hør mere om de muligheder og løsninger, vi tilbyder inden for server hosting.

Vi tilbyder alle former for server hosting

Dedikerede, virtuelle-servere i IT-Hotellets bunker, fast lav månedlig ydelse.
Ubegrænset online support til alle brugere, garanteret oppetid og 24/7 overvågning.

Snak med en af vores server
eksperter idag

11 + 5 =