Kundeudtalelser

Vi har valgt IT-hotellet som leverandør til vores fjernskrivebord, da de altid løser problemerne hurtigt og er fleksible.

Brian Vangsted – LIP Bygningsartikler A/S

Vi har valgt IT-Hotellet som vores IT-partner, efter en god dialog med Thomas omkring valget af IT-løsning. Thomas kom med et oplæg der passede til vores behov og til en fornuftig pris.
For os er drift sikkerhed helt afgørende, det lever IT-Hotellet fint op til. Ligeledes er IT-Hotellet hurtige til opfølgninger på forespørgsler, og løser hurtigt de problemer der kan opstå.

Jacob Christoffersen – Advokatfirmaet Jacob Christoffersen

Vi valgte IT-Hotellet som leverandør fordi vi kendte til hosting-modelen, og det som jeg blev præsenteret for i deres model, var sikkerheden i bunkeren som jeg blev inviteret ud og se.

Fast pris pr bruger inkl. alt, Opdatering af hele Office pakken når der er opdateringer, Programmer der skal vedligeholdes sker automatisk, Licenser er inkl. opdateringer, Backup skal vi aldrig tænke på, Derudover at vi ikke har en server stående, med alt hvad det indebære af vedligehold, opdateringer, osv., Samarbejdets vigtige ting er at vi ikke behøver at have en teknikker herned når der er et problem, 99 % af alle sager løses online, og spørgsmål besvares prompte. Det giver en god ro på alt hvad der har med IT at gøre, og vi kan koncentrere os om at drive forretning i stedet for at lege it teknikker.

Birger Nielsen – Bruun & Nielsen A/S

Vi valgte IT-Hotellet på anbefaling af vores eksterne IT-konsulent. Vi har været i Odense for at se ”Bunkeren” og talte med Thomas i den forbindelse. Det gjorde os meget trygge i den IT-verden vi lever i.

Når ikke ministerier og andre offentlige myndigheder kan sikre sig helt, så kan vi heller ikke, men med et efter vores mening fornuftigt backup, kan vi komme i gang ret hurtigt hvis skaden skulle ske.

Per Kristiansen – Skovbo Revision ApS

Vi valgte IT-Hotellet som leverandør, fordi at vi hos IT-Hotellet ikke er bundet af nogen lange kontrakter. Samt at supporten altid er åben, vi har tidligere været kunde et sted, hvor telefonerne lukkede kl. 16. Det er surt, hvis ens system går ned kl. 16.01.

For os er det essentielt at løsningen er skalerbar, samt at når vi er i dialog om muligheder – rent faktisk bliver imødekommet med forslag som tager udgangspunkt i os og som er tilpasset til netop os. Sidst men ikke mindst var det vigtigt for os at have adgang til administratordelen, således vi selv kan spærre og åbne de forskellige brugere ved behov.

Christian Gleerup – Din Elmand ApS

Jeg har arbejdet sammen med IT-Hotellet, over de sidste 3-4 måneder. Jeg kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Jeg har følt mig i sikre hænder fra a-z igennem alle de forskellige processer, vil allerede nu har været igennem.

Christoffer Tybjerg – Fifium ApS

Snak med en af vores 
eksperter idag

8 + 12 =